keafriendlyfarm_tuna_spicy
Νοεμβρίου 26, 2015 Συνταγές

Φρέσκος τόνος με πικάντικη σάλτσα

Υλικά για 4 άτομα

4 φέτες τόνου 200gr

1 κονσέρβα τοματάκια κομμένα

2 μεγάλα κρεμμύδια

1-2 καρότα ψιλοκομμένα

2 σκελίδες σκόρδο

2 κουταλιές της σούπας κάπαρη

6-8 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα ή ελιές πράσινες χωρίς κουκούτσι

2 κουταλιές της σούπας παρθένο ελαιόλαδο

1 ματσάκι σκορδόχορτο

Λίγο σέλινο ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες και τσιγαρίζουμε, κατόπιν ρίχνουμε τα τοματάκια, αλάτι, πιπέρι και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά. Μετά βυθίζουμε τις φέτες του τόνου στη σάλτσα για 10 λεπτά και στο τέλος προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα αγγουράκια της κάπαρης και το σχοινόπρασσο.

*ο τόνος μπορεί να αντικατασταθεί με ψάρι της αρεσκείας σας, π.χ. σφυρίδα, ροφό.

Δημοσιευμένο από keafriendlyfarm